Winkelmandje

Het mandje is leeg

Kies uw Taal

Het mandje is leeg

Let op: de EU regels voor het berekenen van BTW zijn veranderd. De BTW op je bestelling wordt berekend in het locale BTW-tarief van het verzendadres (wanneer van toepassing).

KiteOutlet slideshow 1280x332px SuperBudgetDeals2

 

Welkom bij KiteOutlet.eu!

Kiteoutlet, de naam zegt het al, het is een online outlet-center. Wij kopen van producenten en importeurs die hun overjarige kites, board, waterkleding, en accessoires buiten de reguliere kanalen willen aanbieden.
In tegenstelling tot andere web-winkels zijn wij geen tienkamper. Wij focussen ons uitsluitend op het kitesurfen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je voorzien van goede adviezen.

Altijd laagste prijs garantie

Wij garanderen op onze kites en boards altijd de laagste prijs, mocht je binnen Europa een betere prijs vinden, dan gaan wij daar onder zitten.

Overjarige modellen

Als je niet altijd met de nieuwste materialen op het water hoeft te staan, dan ben je bij kiteoutlet op het juiste adres. Hier hebben we kites en boards van vorig jaar.
Een nieuw model kite of board is lang niet altijd beter dan het model van het jaar ervoor!

Bestellen

Bestellen gaat heel eenvoudig in 5 stappen. Je hebt je bestelling binnen enkele dagen in huis!
Betalen kan door middel van iDeal of overboeking .

Volg ons

Je kunt ons volgen via Twitter of Facebook wij zouden het leuk vinden als je onze vriend zou willen worden. Wij zullen je informeren over onze activiteiten, demo dagen, wedstrijden, acties, en over mooie nieuwe spots die wij ontdekt hebben etc. Je kunt ons vinden op Facebook: Kiteoutlet.eu en op Twitter: Kiteoutlet