Disclaimer

Gebruik van deze site, te weten www.kiteoutlet.eu, is gebonden aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. Toegang tot en het gebruik van deze site betekent dat de gebruiker met onderstaande voorwaarden instemt.

Kiteoutlet.eu, en de producent van de site, te weten Foxworks, geven geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Kiteoutlet.eu houdt zich het recht voor onverhoopte fouten in omschrijvingen en/of prijzen mondeling dan wel schriftelijk te corrigeren voordat bestellingen in productie worden genomen. Uiteraard staat het de klant vrij om zijn of haar bestelling in een dergelijk geval in heroverweging te nemen. Retour zendingen door wat voor reden dan ook zijn altijd voor rekening van de klant (besteller).

Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door Kiteoutlet.eu en Foxworks uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site. Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die geen eigendom van kietoutlet.eu of Foxworks, zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site.

Kiteoutlet.eu en Foxworks zijn niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Kiteoutlet.eu en Foxworks aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen.

Kiteoutlet.eu en Foxworks zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door, of in verband met het gebruik van of door, het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

Gerrit Renooij

Your Cart

Het mandje is leeg

Login